Så gör vi

Polering

Polering

– Vill du liva upp lacken på bilen igen?

Vårt poleringspaket ser till att din bil får tillbaka sin glans igen och givetvis skyddar vi den med ett keramiskt vax för att ge din lack ett extra skydd. 

Innan vi kan börja polera ser vi till att ge din bil en noggrann och skonsam, utvändig tvätt. Efter att alla fläckar, flygrost samt vatten försvunnit från lacken börjar vi polera bilen. Vi använder oss av världsledande maskiner och produkter inom bilvård för att kunna erbjuda högsta kvalitet på våra poleringar.

Klart!

Glanspolering

– Vi ser till att din lack återfår sin glans

Detta paket ger bilen bra glans och plockar tvättrepor och mindre defekter, detta paket rekommenderas inte om bilen är väldigt repig eller oxiderad. Få en snabb och snygg look av bilen med vår glanspolering.

Klart!

Extra allt!

– När du inte nöjer dig med bra nog...

Detta paket är framtaget för att erbjuda dig som kund något alldeles extra. Därför är paketet Extra Allt! kombinationen av allt vi har att erbjuda invändigt, utvändigt och poleringsmässigt.

Innan vi kan börja polera ger vi din bil en noggrann och skonsam tvätt. När lacken är helt fläckfri sätter vi igång och börjar polera. Vi utför poleringen i 3-steg. Först använder vi oss av en rubbing, sedan vanligt polermedel och till sist en ytfinish. Efter att hela bilen blivit polerad lägger vi på ett keramiskt lackskydd som bevarar lacken i upp till 24 månader. 

Klart!

Tack för din beställning!

Vi återkommer till dig så snart vi kan och slutför betalning.