Så gör vi

Invändig rengöring

Helrekond +

– Har du fläckar som inte går bort? Då är Helrekond + paketet för dig

Helrekond+ är vår storsäljare och framtagen för dig som vill få bilen helrekondad både invändigt och utvändigt samt skydda lacken med ett keramiskt vax som återger lackens lyster. Detta gör att underhållsarbetet blir väldigt enkelt. 

Klart!

Säsong

– Ett paket anpassat efter säsong

Detta paket är för dig som redan har ett lackskydd eller endast vill ha en genomgående rekond av både bilens interiör och exteriör. Har du inte ett lackskydd rekommenderar vi Helrekond +.

Klart!

Interiör premium

– Gör bilens interiör snudd på nyskick

Interiör Premium innefattar allt från saneringar av svåra kemikalier till ingrodd smuts i bilens interiör. Interiören genomgår en rad olika steg för att återfå sin ursprungs ”look” och doft. 

Klart!

Extra allt!

– När du inte nöjer dig med bra nog...

Detta paket är framtaget för att erbjuda dig som kund något alldeles extra. Därför är paketet Extra Allt! kombinationen av allt vi har att erbjuda invändigt, utvändigt och poleringsmässigt.

Extra allt är paketet för dig som vill känna nybilskänslan igen. Detta paket omsluter hela bilen med en exklusiv helrekond tillsammans med ett av våra bästa lackförseglingar, som står emot alla sorters smuts. Den mekaniska lackförseglingen passar perfekt för det nordiska klimatet.

Klart!

Tack för din beställning!

Vi återkommer till dig så snart vi kan och slutför betalning.